Ordu’da ‘judo’ pilot projesi için imzalar atıldı.


19/01/2019 19:05

“Erken Yaşta Judo’yla Spora Başla” projesi kapsamında; 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda pilot okulların ilk imzası Ordu’da atıldı. Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, Federasyon Başkanı Sezer Huysuz ile Ordu Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Şube Müdürü Eser Keleş törenle protokole imza attılar.

Judonun çocukların kişisel gelişimine olumlu katkılar sağlayacağına dikkat çeken İl Milli Eğitim Müdürü Baş, “Bu proje sonunda, disiplinli, yardımlaşmayı, paylaşmayı seven, özgüveni yüksek bireyler yetiştirilmiş olacak. Öğrencilerimizin spora olan ilgilerinin arttırılması ve böylelikle kişisel gelişimlerinin sağlanması bakımından önemli olan Judo ilimizde yaygınlaştırılacaktır” dedi.

Federasyon Başkanımız Sezer Huysuz, bu imzası atılan proje ile judonun geleceğinin temellerinin sağlam olacağını ifade ederek, “Bunun kazanımlarını ilerleyen yıllarda ülkemiz adına gururla izleyeceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Pilot proje; Altınordu ilçesinde bulunan Karşıyaka İlkokulu (Anaokulu), Yalçın Çelebi Anaokulu ve Atatürk Ortaokulu’nun Anaokulu bölümündeki öğrencilerinde uygulanacak.