Riga Büyükelçisi Gülsun Erkul’dan başarı dilekleri


15/08/2021 10:04

Letonya’nın başkenti Riga’da 17-19 Ağustos tarihleri arasında yapılacak Ümitler Avrupa Judo Şampiyonası’na katılacak Milli takım kafilemiz, Riga Büyükelçisi Gülsun Erkul tarafından karşılandı.

Şampiyonası’nda Ay-yıldızlı judogileri giyecek sporculara ve antrenörlere başarılar temennisinde bulunan Büyükelçi Erkul, “Sizler ilk kez böylesi bir şampiyonaya katılırken elde edeceğiniz iyi sonuçlarla hem ülkemizi temsil edecek, hem de kendi başarılarınızı göstereceğinize inanıyorum. Müsabakalarda şimdiden başarı dileklerimi iletiyorum” dedi.

37 ülkeden 176 kadın ve 216 erkek judokanın kayıt yaptırdığı Ümitler Avrupa Judo Şampiyonası’nda kadın ve erkek milli takımımız şu isimlerle tatamide yer alacak.

Kadınlar:40 kilo: Zilan Ertem, 44 kilo: Zeynep Betül Sarıkaya ve Nurten Doğrusoy, 48 kilo: Şeyma Yıldırım ve Elif Kırt, 52 kilo Meryem İclal Arslan, 57 kilo: Reyhan Oğuz, +70 kilo: Elif Başkurt ve Öznur Efe.

Erkekler: 50 kilo: Yusuf Can Uzun ve Mehmet Şahin Ertem, 60 kilo: İbrahim Demirel ve Yunus Emre Esenboğa, 66 kilo. Emre Karaduman, 73 kilo: Erman Gürgen, +90 kilo: İbrahim Tataroğlu ve Recep Ergin.