Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası Aksaray’da başlıyor


12/08/2021 20:05

Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası yarın Aksaray’da start alacak. 57 ilden 316 kadın, 420 erkek judokanın tatamideki mücadelesi üç gün boyunca Aksaray Spor Salonu’nda, Kovid-19 pandemisinde son dönemde yaşanan artışlar nedeniyle seyircisiz yapılacak.

Şampiyonanın kura çekiminde konuşan Federasyon Başkanımız Sezer Huysuz, yıldızlar kategorisinde bir buçuk yıldır müsabakanın Kovid-19 nedeniyle gerçekleşemediğini bu nedenle de judocuların tatamiye olan özleminin bu şampiyona ile son bulacağını belirterek, “Sağlık tedbirleri ve kurallarına uyarak başarılı bir şampiyona gerçekleştirerek, alt yapıdaki sporcularımızın maç özlemini sonlandıracağız” dedi.

Aksaray GS İl Müdürü Arslan Yıldız, yıldız judocuların büyük bir özlemle beklediği bu şampiyonaya ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, katıaln sporcu ve antrenörlere başarılar temennisinde bulundu.

Kura çekiminde Federasyon Genel Koordinatörü Mesut Kapan ve Teknik Kurul Başkanı Deniz Şilli, şampiyonaya katılanlara başarılar diledi.