Büyük erkekler takımına ziyaret.


03/08/2019 13:48

Japonya’nın başkenti Tokyo’da 25-31 Ağustos tarihlerinde yapılacak Büyükler Dünya Judo Şampiyonası öncesi hazırlık sürecini sürdüren erkek Milli judokalarımız Macaristan kampı öncesi, Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Murat Kocakaya, Uluslararası Organizasyonlar Daire Başkanı Ercan Yıldız ve Federasyon Başkanımız Sezer Huysuz tarafından ziyaret edildi.

Ankara Eryaman’da bulunan TOHM’nde toplanan Milli takım, Macarsitan’ın Tata kentinde 05-09 Ağustos tarihleri arasında ‘Altına Yürüyüş’ adıyla ortak çalışma kampına katılacak. Genel Müdür Yardımcısı Kocakaya ile Daire Başkanı Yıldız, 2020 Yaz Olimpiyatlarına ev sahipliği yapacak Tokyo’da bu ayın son haftasında gerçekleşecek Dünya Şampiyonasında; sporun üst çatısı olan Bakanlık, Genel Müdürlük ve spor ailesi olarak judocularımızın başarılı dereceler yapacaklarına inandıklarını kaydettiler.

Federasyon Başkanımız Huysuz, şampiyona hazırlıkları konusunda judocuların en iyi şekilde hazırlıklarını yapmaları hususunda her türlü çalışma imkanlarını sağlayan spor bakanlığımıza teşekkürlerimizi, kazanacağımız madalyalarla sunmanın çabasında olacağımızı kaydetti.