Bakan Dr. Kasapoğlu’ndan, Eryaman TOHM’ne ziyaret.


31/07/2019 10:35

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, EYOF’ta elde edilen başarıların ardından sıcağı sıcağına Eryaman'daki Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi'ni (TOHM) ziyaret ederek, sporcuların çalışmalarını yakından izledi.

Bakü 2019 EYOF’ta elde edilen genel sonuçların dikkate alındığında, 2020 Tokyo Olimpiyatları öncesi ümitli olduklarını ifade eden Bakan Kasapoğlu, “Olimpiyatlarda bayrağımızın dalgalanması ve İstiklal Marşımızın okunması için hep birlikte aralıksız çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Eryaman'daki TOHM bünyesinde antrenmanlarını sürdüren judokaların çalışmalarını izleyen Bakan Kasapoğlu, koordinatör antrenör Yasin Doğan’dan, hazırlık hakkında bilgi aldı.

Hazırlık merkezlerinin 22 ilde faaliyet gösterdiğini kaydeden Bakan Kasapoğlu sözlerini şöyle tamamladı: “Bir değil pek çok branşta güzel bir yolda yürüdüğümüzü görüyoruz. İnşallah Tokyo'da bu başarıları hep birlikte taçlandıracağız.”

"Spor Türkiye" projesinde cimnastik, yüzme ve atletizmin temel alındığına dikkati çeken Bakan Kasapoğlu, şöyle devam etti:

"Ülkemizin sahip olduğu spor tesisleri devrim niteliğinde. Sayın Cumhurbaşkanımızın spor vizyonu, 17 yıllık süreç, güçlü liderliği, kararlılığı, bize bu başarıları tattırıyor. Bundan sonraki süreçte de çok daha güzellerini hep beraber yaşayacağız. Mesela Beril Böcekler var, yüzmede yetişen, hep birlikte gördüğümüz. 2020 adına yüzme, atletizm ve diğer branşlarımız bizi çok ümitlendiriyor. İnşallah Tokyo'da bu başarıları hep birlikte taçlandıracağız."