Spor Toto Süper Ligine Galatasaray damgası


28/12/2022 18:26

2022 Spor Toto Süper Lig müsabakalarını kadın ve erkeklerde Galatasaray zirvede tamamladı. Federasyon Hizmet binamızda bulunan Spor Salonu’nda yapılan karşılaşmalarda kadın ve erkeklerde İstanbul’un sarı-kırmızılı ekibi hem kadın hem de erkeklerde 18 puanla şampiyonluğa ulaştı.

15 kadın ve erkek kulübün katıldığı lig mücadelesinde kadınlarda ikinciliği Denizli BŞB SK averaj ve 12 puanla elde ederken, üçüncülük kürsüsünde 12’şer puanla İzmir BBSK ve İstanbul BBSK yer aldı.

Erkeklerde 15 puan elde eden Antalya Prens GSK ikinci olurken, 12 puanla Konya Selçuklu Bld.SK averajla, aynı puanla İstanbul BBSK üçüncülüğü elde etti.

Müsabakaların açılışında konuşan Federasyon Başkanımız Sezer Huysuz, “Kulüplerimizin bünyesinde bulunan ve Milli takımlarımızın kategorilerinde yer alan judocularımız, 2022 yılını 221 madalya ile tamamlayarak bizleri mutlu ettiler. Cumhuriyetimizin 100. Yılını yaşayacağımız 2023 yılında sizlerin elde edeceği başarılar katlanarak devam edecektir. Buna inanıyoruz” dedi.

Lig mücadelesini izleyenler arasında yer alan Ankara GSİ Müdürü Mustafa Çelik, “Judoda bu yıl elde edilen başarıların sahibi olarak sizlerle guru duyuyoruz. Lig maçlarında sizlere başarılar diliyorum” diye konuştu.