Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç'e ziyaret.


21/02/2021 12:02

Federasyon Başkanımız Sezer Huysuz, Ordu GSİM Mustafa Genç’i makamında ziyaret etti. Başkanımızın ziyaretinde, Ordu’nun efsane judocularından Hülya Şenyurt, Neşe Şensoy ile Serkan Türker ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcusu Kayra Sayit hazır bulundular.

Başkanımız Sezer Huysuz, Kayra'nın 3 yıldır Ordu adına yarıştığını belirterek, “Kayra daha önce dünya şampiyonasında bronz madalya kazandı. Akdeniz Oyunları'nda şampiyon oldu. En son Macaristan'da düzenlenen Budapeşte Grand Slam'de altın madalya kazandı ve Tokyo Yaz Olimpiyat Oyunları kotasını garantiledi. Olimpiyat yolunda Temmuz ayına kadar yapılacak puan ve kota müsabakalarında Kayra’nın başarılı sonuçlar kazanacağına inancımız sonsuz” dedi.

GSİ Müdürü Mustafa Genç ise olimpiyatlarda judo branşında Türkiye'nin en önemli madalya umutlarından birinin de Kayra Sayit'in olduğuna dikkat çekerek, “İnşallah çalışmalarına en güzel şekilde devam eder, bizler de Ordu olarak sporcumuzun yanındayız”diye konuştu.

Kayra ziyarette hedefi olan olimpiyatlara iyi hazırlanmak olacağını belirtti.  Konuşmaların ardından İl Müdürü Genç, Kayra’ya çeşitli hediyeler takdim etti.