Toroslar Belediye Başkanı Yılmaz’a ziyaret


20/02/2020 18:55

Federasyon Başkanımız Sezer Huysuz, Mersin Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a makamında nezaket ziyaretinde bulundu. Başkanımız Huysuz, Belediye olarak judoya gösterilen yakın ilgi ve destekten memnun olduğunu belirterek, Belediye Başkanı Yılmaz'a teşekkür etti.

Aktif lisanslı sporcularla judoda dünyada ses getiren başarılara ulaşıldığını kaydeden Federasyon Başkanımız, “Ülkemizde Judo dalında kulüp sayısının artması başarının da artmasını beraberinde getiriyor. Bu başarıyı daha da ileriye taşımak için çalışıyoruz. Bu anlamda Toroslar Belediyesi olarak bünyenizdeki spor dallarına judoyu da eklediğiniz için teşekkür ederiz” diye konuştu.

Sporun her alanında markalaşmak istediklerini ifade eden Belediye Başkanı Yılmaz; sözlerini şöyle tamamladı:

“Judo sporuna önem veriyoruz. Hedefimiz, Judo'yu Mersin'de geliştirmek, yaygınlaştırmak ve şampiyonlar çıkarmaktır. Federasyonu ile yapılacak her türlü ulusal ve uluslararası organizasyonlarda Toroslar Belediyesi sporcuları ile yer almak istiyoruz. Federasyon Başkanı Sezer Huysuz ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz.”