Başkanımız ve Akkuş, Radyospor’un konuğu oldu


17/05/2018 13:29

Radyospor’da Başak Koç’un hazırlayıp sunduğu ‘Sporun ruhu’ programına, Federasyon Başkanımız Sezer Huysuz ile Ümitler Dünya Şampiyonu Mihraç Akkuş (55) konuk olarak katıldılar.

Başkanımız Huysuz, 2018 yılına judo ailesi olarak iyi başladığımızı ve katıldığımız kategorilerde madalyalarla ülkemizi taçlandırdığımızı ifade ederek, “Şu an gelinen noktada iyi bir alt yapıya sahip olduğumuzu görüyoruz. Bu da bizlere gerek 2020 gerekse 2024 olimpiyatlarına en az 9 judoka ile katılabileceğimizi ve geçmişte madalya kazanan Hülya Şenyurt ve Hüseyin Özkan gibi olimpiyat madalyaları kazanacağımızın sinyallerini veriyor” dedi.

Ümitler Dünya Şampiyonu judokamız Mihraç Akkuş, program yapımcısı Koç’un sorularını yanıtlarken, hedefinin olimpiyatlar olduğunu kaydetti. Akkuş, antrenmanlara ve müsabakalara iyi konsantre olduğunu ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek bayrağımızı göndere çektirmek için çalıştığını belirterek, “Daha iyi olmak için ve olimpiyatlara katılmak ve ülkemiz judosuna katkı sağlamak için çok çalışacağım” diye konuştu.