Ümit kadın Milli kampına tatlı sürprizi


31/01/2018 10:32

Yoğun bir tempoda devam eden Trabzon ve Ankara TOHM sporcuları ile birlikte toplam 65 judokanın katıldığı Avrupa Kupası hazırlık kampı 4 Şubat’ta sona erecek. Trabzon GHSİM bağlı çok amaçlı spor salonunda devam eden kampta judocularımız, kondisyon ve teknik olmak üzere günde çift antrenman yapıyor.

GHSİ Müdürü Öztürk, “Judo Federasyonunun hazırlık kampını burada yapma kararı bizi çok sevindirdi. Ardından 15 Şubat’ta yine milli takım sporcularımızın buradaki kampına ev sahipliği yapacağız” dedi.

Kampta yer alan judokalara tatlı ikram eden Öztürk, “Avrupa Kupasında Ay-yıldızlı judogi ile tatamiye çıkacak sporcularımızın bayrağımızı göndere çektirerek, madalyalara ambargo koyacaklarına yürekten inanıyorum” diye sözlerini tamamladı.

Trabzon TOHM Teknik Direktörü Selayettin Unay, “Çok çalışan, başarıya inanan, pırıl pırıl, birbirinden yetenekli ve ümit veren gençlerimiz var” dedi. Ümit kadın hazırlık kampı, Milli Takım Antrenörleri; Mustafa Kalaycı, Gökcen Akgün ve Serdar Kiraz, Trabzon TOHM Antrenörü Seda Kazdal ve Ankara TOHM Koordinatörü Yasin Doğan’ın yönetiminde 4 Şubat’ta sona erecek.