Federasyonumuzun 2024 yılı eğitim faaliyetleri arasında yer alan 4.Kademe Başantrenör Yetiştirme Uygulama Eğitimi ve 5.Kademe Teknik Direktör Uygulama Eğitimi 04-11 Şubat 2024 tarihinde yeterli başvuru olması durumunda Denizli’de yapılması planlanmaktadır


15/1/2024 18:28

TÜRKİYE JUDO FEDERASYONU

Federasyonumuzun 2024 yılı eğitim faaliyetleri arasında yer alan 4.Kademe Başantrenör Yetiştirme Uygulama Eğitimi ve 5. Kademe Teknik Direktör Uygulama Eğitimi 04 - 11 Şubat 2024 tarihleri arasında yeterli başvuru olması durumunda Denizli’de yapılması planlanmaktadır.

• Ön Kayıt Başvuru Tarihleri : 22 – 31 Ocak 2024 (31 Ocak 2024 tarihinde saat 16:00’da sistem otomatik olarak kapanacaktır.)

• Katılımcı Listenin İlanı : 01 Şubat 2024

• Uygulama Eğitimi Kursu ve Sınavları Tarihi : 04 – 11 Şubat 2024

• Uygulama Eğitimi : 04 – 10 Şubat 2024

• Uygulama Eğitimi Sınavları : 11 Şubat 2024

• Maksimum Başvuru Sayısı : 100 Kişi

• Kursa Kabul Edilecek Kursiyer Sayısı : 50 Kişi

• 4. Kademe Kurs Ücreti: 3800,00 TL

 • 5. Kademe Kurs Ücreti: 4400,00 TL

• 4. Kademe Kursun Düzenleneceği Yer: 15 Mayıs katlı otoparkı spor salonu –Pamukkale- Denizli

• 5. Kademe Kursun Düzenleneceği Yer: Denizli Büyükşehir Belediye Spor İncilipınar Yüzme Havuzu Judo Salonu Pamukkale / Denizli

 4. Kademe uygulama eğitimine katılacaklar için Gençlik ve Spor Bakanlığı Başantrenör Kursu Temel Eğitimine katılarak sınavında başarılı olan adaylar, 5. Kademe kursuna katılacaklar için Gençlik ve Spor Bakanlığı Teknik Direktör Kursu Temel Eğitimine katılarak sınavında başarılı olan adaylar  Uygulama Eğitimine başvuru yapma hakkına sahiptir. 

4. Kademe Uygulama Eğitimine Katılacak Adaylarda Aranılacak Şartlar ve Açıklamalar İçin TIKLAYINIZ

5. Kademe Uygulama Eğitimine Katılacak Adaylarda Aranılacak Şartlar ve Açıklamalar İçin TIKLAYINIZ

(E-Devlet) Spor Bilgi Sistemi Üzerinden Başvuru Şekli:

E-Devlet Giriş -> Gençlik ve Spor Bakanlığı -> Spor Bilgi Sistemi -> Uygulamaya Git -> Spor Elemanı -> Kurs adımlarını takip ederek istenen tüm bilgileri eksiksiz doldurarak başvurunuzu yapmanız gerekmektedir. Kayıt sırasında girmiş olduğunuz E-posta adreslerinizin doğru olduğundan emin olunuz. Kursa katılma hakkı kazandığınızda tüm bilgilendirme metinleri e-posta adresiniz üzerinden iletilecektir. Ödeme ile ilgili referans numarası belirtmiş olduğunuz E-posta adresinize kontroller sonrası gönderilecektir. Gelen referans numarasını kontrol ederken gereksiz ya da spam klasörlerinizi de kontrol etmeniz rica olunur. Kurs için istenen başvuru evrakları (Siyah Kuşak Dan Belgesi ve Sağlık Raporu)  başvuru esnasında Spor Bilgi Sistemi üzerinden eksiksiz olarak yüklenecektir. Ayrıca Federasyona fiziki olarak göndermenize veya kursun gerçekleşeceği yere getirmenize gerek yoktur.

Kurs Ücreti Ödeme Bilgisi :

Katılımcıların ödemelerini başvuru sırasında E-posta adresinize gönderilen referans numarası ile Garanti Bankasına aşağıda belirtilen ödeme yöntemleri ile yapmaları gerekmektedir. IBAN numarasına yatırılan ödemeler e devlet sistemi üzerinden görünmeyeceği için KESİNLİKLE KABUL EDİLMEYECEKTİR. Ödemeler yalnızca REFERANS NUMARASI ile veya TC Kimlik Numarası yapılmalıdır. Ödeme yapmadan önce aşağıda yer alan Ödeme Yöntemlerini inceleyiniz.

Uygulama Eğitimi Kurs ücretlerini banka gişesinden ve Garanti Bankası mobil bankacılık üzerinden yatıracakların aşağıda belirtilen şekilde yatırması gerekmektedir.

Garanti Bankası Ücret Ödeme Aşamaları

  1. Fatura Ödemeleri Ekranı
  2. Kurum Ödemeleri (Spor Federasyonları Ödemeler)
  3. Referans No veya TC Kimlik No ile Ödeme

Diğer Ödeme Yöntemleri için (İnternet Bankacılığı, ATM vs.)  TIKLAYINIZ