Türkiye'de 17. si gerçekleştiren IJF Akademi Uygulama Sınavı başarıyla tamamlandı.


13/11/2023 12:41

Uluslararası Judo Federasyonu’nun (IJF) Akademi bünyesinde antrenörlere yönelik 1.Seviye uygulama sınavının dünya genelinde 110.su Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nin (TMOK) de destekleriyle İstanbul'da gerçekleşti. 

IJF Akademi Yöneticileri Envic 
Galea, Tibor Kozsla ile IJF Hakem Komitesi Başkanı ve IJF Akademi Uzman Yetkilisi Daniel Lascau ve IJF Akademi Uzmanları Mesut Kapan, Daniela Krukower, Slavisa Bradic ve Mikishi Yashihiro IJF Akademi Türkiye Bölge Eğitim Merkezi Koordinatörü Kaya Gezeker gözetiminde 16 ülkeden 36 Antrenör 3 aşamadan oluşan uygulama sınavlarını başarıyla tamamladılar. 
Judo Federasyonu Başkanımız Sezer Huysuz ve Milli Olimpiyat Komitesi Genel Sekreteri Neşe Gündoğan  eğitim esnasında tüm katılımcıları ziyaret ederek başarılar dilediler. 

IJF Akademi Başkanı Envic Galea, İstanbul bölge eğitim merkezi olarak tüm kıtaları ve ülkeleri birleştiren ve özellikle tüm dünyaca takdir edilen Türk misafirperverliğinin ön plana çıktığı ve İstanbul un ne denli doğru bir seçim olduğu hususuna özellikle bir kez daha vurgu yaptı.