Antalya Grand Slam’in açılışı yapıldı


31/3/2023 17:17

83 ülkeden toplam 600 judocunun katılımıyla Antalya Spor Salonu’nda başlayan Grand Slam’in açılışı yapıldı. Sabah eleme turlarının ardından açılışı yapılan büyük organizasyonda; Uluslararası Judo Federasyonu (IJF) Genel Direktörü Vlad Marinescu ve Federasyon Başkanımız Sezer Huysuz kısa birer konuşma yaptılar.

Federasyon Başkanımız Sezer Huysuz, 6 Şubat’ta yaşanan asrın büyük deprem felaketinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diledi ve gerek IJF gerekse EJU yönetiminin ülkemize karşı verdiği destek ile hassasiyete Türkiye Judo ailesi olarak teşekkür ettiğini ifade ederek, “Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutladığımız bu yılda, Antalya’da Grand Slam müsabakalarını düzenlemekten ve katılan ülkeleri ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Katılan judoculara ve konuklarımıza başarılar diliyorum” dedi.

IJF Genel Direktörü Marinescu, yaşanan deprem sonrası Türkiye’ye destek olmaktan mutluluk duyduklarını kaydederek, “Antalya’da üçüncü kez gerçekleşen Grand Slam’e katılanlara başarılar diliyorum” diye konuştu.