Federasyon Başkanımız Sezer Huysuz, Şanlıurfa’da bir dizi ziyaretlerde bulundu


21/1/2023 21:12

Federasyon Başkanımız Sezer Huysuz, Şanlıurfa’da başlayan aday hakem kursu eğitiminde önce bir dizi nezaket ziyaretlerinde bulundu.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan’ı makamında ziyaret eden Başkanımız Sezer Huysuz, kentte spor ve özellikle de judo dalına gösterilen sıcak ilgi ve desteklerinden dolayı Vali Ayhan’a teşekkürlerini ileterek federasyonumuz plaketini takdim etti.

Başkanımız ayrıca Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül tarafından kabul edildi. Nezaket ziyaretinde, belediyenin judo branşına verdiği önemi memnuniyetle karşıladıklarını kaydeden Federasyon Başkanımız Sezer Huysuz, camia olarak ilgi ve alakalarından dolayı Beyazgül’e plaket armağan etti.

Gün içinde gerçekleşen ziyaretler sırasında Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a makamında nezaket ziyareti gerçekleştiren Federasyon Başkanımız Sezer Huysuz, ilçe belediyesi olarak judoya sağlanan katkı ve yetiştirilen judokaların başarılarından dolayı Canpolat’ı kutladı ve günün hatırası olarak plaket sundu. Başkanımız Sezer Huysuz’un ziyaretlerine Başkan Danışmanlarımızdan Ali İhsan Delioğlu, Şanlıurfa İl Temsilcimiz Muhammed Mücahid Delioğlu eşlik ettiler.