Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’dan, Milli judoculara başarı dileği


10/9/2022 12:30

Kocaeli Seka Sporcu Eğitim Merkezi’nde (SEKASEM) hazırlık kamp çalışmalarını sürdüren büyük ve genç milli takım kampına ziyarette bulunan Vali Seddar Yavuz, judokalara antrenmanları ve katılacakları müsabakalarda başarılar temennisinde bulundu.

Vali Yavuz’un ziyaretine, GSİ Müdürü Gökhan Yavaşer, GSİM SH Müdürü Ziyaülhak Sarıgül, Kocaeli BŞB Spor Daire Başkanı Şemsettin Yıldırım ve Kağıt Spor Genel Sekreteri Dr. Bekir Köksal eşlik ettiler. 

Milli Takım antrenörleri ve Federasyonumuz Teknik Kurul Üyesi Galip Şentürk ve sporcular ile sohbet eden Vali Yavuz, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Seddar Yavuz ziyarette yaptığı konuşmasında, “Öncelikle şehrimize hoş geldiniz. Kocaeli önemli bir spor şehri, çok sayıda spor tesisimiz var ve önde gelen bir şehiriz. Sizleri burada ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Spor aynı zamanda ülkelerin reklamına katkı sunan bir alandır. Ay Yıldızlı Al Bayrağımızın dalgalanması, bizi gururlandırması anlamında veya Türkiye’nin reklamının yapılması anlamında çok önemli bir iş olarak görüyoruz” dedi.

Vali Yavuz, antrenman bitiminde judokalar ile bir araya gelerek baklava ikramında bulundu.