Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel’e ziyaret


07/10/2021 10:55

Federasyon Başkanımız Sezer Huysuz, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel’i ziyaret ederek, Belediyenin spor kulübü bünyesinde judo branşına verdikleri önem nedeniyle teşekkür etti. Milli takımlar düzeyinde judocular yetiştiren ve başarılı antrenörlerle yurt içi müsabakalarda iyi sonuçlar elde eden Etimesgut Belediye Spor Kulübü’nün camiada ayrı bir önemi bulunduğunu ifade eden Başkanımız Sezer Huysuz, “Gelecek yıllarda ortak projeler ve çalışmalar için hazırız” dedi.

Belediye Başkanı Enver Demirel, Türk sporuna sporcu ve ilçe halkına spor imkanları hazırlamak için hiçbir özveriden kaçmadıklarını belirterek, “Kulübümüz amatör branşlara ayrı bir önem veriyor. Profesyonel yönetim, amatör ruhla sporcularımızı gerek ülke gerekse ülke dışında müsabakalara iyi hazırlanmaları ve başarılı sonuçlarla dönmeleri yolunda gayretimizi sürdüreceğiz. Judo dalında da söz sahibi olma unvanımızı da koruma gayretini devam ettireceğiz” diye konuştu.

Nezaket ziyaretinde, Etimesgut Belediye Spor Kulübü Yöneticileri ile judo antrenörü Yasin Doğan hazır bulundular. Görüşmenin ardından Başkanımız Sezer Huysuz, Belediye Başkanı Enver Demirel’e federasyon plaketimizi takdim etti.