Antalya Grand Slam yarın başlıyor


31/03/2021 16:20

Tokyo Yaz Olimpiyat Oyunları’na yüksek puanın yanı sıra kota hakkı kazandıran organizasyonlar arasında yer alan Grand Slam, Antalya’nın ev sahipliğinde yarın başlayacak.

2017 – 2019 yılları arasında üç kez Grand Prix’in gerçekleştiği Antalya, bu kez ilk kez Grand Slam’le farklı bir heyecana tanıklık edecek.

Antalya Spor Salonu’nda yarın başlayacak olan ve 3 Nisan’a kadar sürecek Grand Slam müsabakalarında 93 ülkeden 170’i kadın, 270’i erkek olmak üzere  440 judocu mücadele edecek.

Türkiye bu büyük organizasyonda ise 24 erkek ve 16 kadından oluşan 40 judoka ile tatamide rakipleriyle karşılaşacak. Müsabakalar, TRT Spor 2 kanalından canlı olarak ekranlara gelecek. Grand Slam kura çekiminde kısa bir konuşma yapan Federasyon Başkanımız Sezer Huysuz, “Daha önce Antalya’da Grand Prix ile konuk ettiğimiz Uluslararası Judo Federasyonu yetkilileri (IJF) ile katılan ülke ekiplerini bu kez Olimpiyat yolundaki Grand Slam’de ağırlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz” dedi.

Kura çekiminde Federasyon Başkanımız Sezer Huysuz, Federasyon MHK Başkanı Mehmet Yılmaz ile Antalya GSİ Müdürü Yavuz Gürhan yer aldı.