Düzceli Olimpik Annelerin Kooperatifinin açılışı yapıldı


09/03/2021 15:35

Düzceli Olimpik Anneler Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, anlamlı günde açılışını gerçekleştirdi. Dünya Kadınlar Günü kutlaması gününde gerçekleşen açılışta; SHG Müdürü Mehmet Baykan, SHG Müdür Yardımcısı Ömer Altınsoy ve SHGM Federasyonlar Daire Başkanı Fatih Uysal yer aldılar. Federasyon Başkanımız Sezer Huysuz, canlı video yayınıyla katıldığı açılışta, başta judo ailesinin içinden gelen anneler ile spor ailesinin değerli kadınlarının bir araya gelerek kurduğu işletmenin, olimpik sporculara kazandıracağı destek için teşekkürlerini dile getirdi.

Türkiye’nin örnek projesi olarak görülen Kooperatif açılışına; Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Şahin, Düzce GSİ Müdürü İsa Yazıcı, Düzce Ticaret İl Müdürü Çiğdem Acar, İş-Kur Müdürü Ferhat Acar, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ile Düzceli İş insanları katıldılar.

Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı Nermin Alayıldız, çocukları sporun içinde tutarak, Avrupa, dünya ve olimpiyat oyunları yolunda destek olmayı hedeflediklerini, belirterek, “Annenin elinin değdiği her yerde çiçek açar. Sadece Düzce değil, olimpiyat kotasını geçmiş sporcularımıza sponsorluk yapıyoruz. Kısa zaman içinde de TOHM’lerinde anne sevgisiyle hazırlanmış ürünlerle sporcular beslenmeye başlayacak” dedi.