Federasyon Başkanımız Sezer Huysuz’dan Trabzon’da ziyaretler


04/09/2020 13:23

Federasyon Başkanımız Sezer Huysuz, Trabzon’da pandemi normalleşme dönemi sürecinde hazırlık kampına alınan kadın Ümit Milli Takım çalışmalarını yerinde izledi ve sporcularla yeni dönem hazırlıklarıyla ilgili bilgilendirmede bulundu.

Sporculardan kamp süresince kendilerine sunulan sağlık tedbirlerine sıkı sıkı uymaları uyarısında bulunan Başkanımız Sezer Huysuz, “Bizler sizle için antrenmanlarınızı yapabilmeniz için ter türlü sağlık kurallarını yerine getiriyoruz. Sizlerden de beklentimiz bu kamp süreçleri ve sosyal yaşamınızda kendinizi korumaya yönelik tedbirleri unutmamanız ve kendinizi belirlenecek maç takvimine kadar formda tutmanız” dedi.

Sporcu Eğitim Merkezi’ne minik judocuların çalışmalarını yakından izleyen Federasyon Başkanımız Sezer Huysuz, judokalara yaş gruplarına göre kendilerini gelecekte Türkiye’yi temsil edecek birer sporcu olarak görmek istediğini kaydetti.

Ziyaretler sırasında Başkanımız Sezer Huysuz’a, Federasyon Asbaşkanımız Murat Ak, İl Temsilcimiz Cahit Aktuğ ve Teknik Kurul üyesi Mustafa Birinci eşlik etti.