Başkanımız Sezer Huysuz, Çubuk Belediye Başkanı Demirbaş’ı ziyaret etti


06/11/2019 10:49

Federasyon Başkanımız Sezer Huysuz, Çubuk’a judo tesisi kazandırılması hususunda Belediye Başkanı Baki Demirbaş’ı makamında ziyaret etti. Görüşmede, en çok judo sporcusuna sahip ilçenin Çubuk olduğunu kaydeden Başkanımız Huysuz, ilçede yaklaşık 450 lisanslı judo sporcusu bulunduğunu sözlerine ekledi.

Federasyon Başkanımız, Belediye başkanı Demirbaş'ın yanı sıra kulüp antrenörü Ahmet Koçyiğit'in çalışmaları ve spora verdiği destekten dolayı ilçede sporcu sayısında büyük artış yaşandığını belirterek, federasyon olarak kendilerinin de teknik malzeme noktasında destek vereceklerini kaydetti.

Federasyon olarak 81 il ve ilçelerinde faaliyet gösterildiğine dikkat çeken Federasyon Başkanımız Sezer Huysuz, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Yapılan çalışmalarla köylere dahi inmiş durumdayız. Şu an lisanslı sporcu sayımız 125 bine ulaşmış durumda. Başarı olarak da çok iyi duruma geldik. Büyüklerde olimpik kadroda 6 sporcumuz var. Avrupa şampiyonu olan bir takımımız var. Dünya üçüncüsü olan bir takımımız var. Yani gelecek adına umut veren bir takım var elimizde. İnşallah onları 2024 ve 2028 Olimpiyat Oyunları’na hazırlıyoruz.”

Ayrıca ülke genelinde 20 okulda başlatılan projede 10 bin minik öğrenciye ulaşıldığını sözlerine ekleyen Başkanımız, “Başladığımız projeyle 120 bin çocuğa dokunacağız. Yani 4 yıl sonra bu sayı 500 bine ulaşacak” dedi.

Çubuk Belediye Başkanı Demirbaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çubuk Belediyesinin çocuklara, eğitime ve spora yönelik çalışmalara olanaklar ölçüsünde katkı sunduğunu kaydederek, “Çocukları spora yönlendirmek amacıyla elimizden gelen çabayı gösteriyoruz.  Bu konuda hocamız da çok gayretli, güzel çalışmalar yapıyor. Daha çok çocuğumuzu spora teşvik etmek istiyoruz. İnşallah önümüzdeki yıllarda çok daha güzel çalışmalara imza atacağız” diye konuştu.

Görüşmenin ardından Başkanımız Huysuz, Çubuk Belediye Başkanı Demirbaş'a federasyonumuzun plaketini takdim etti.