Başkanımız Sezer Huysuz, Başiskele Bediyesi ve Kağıtspor Kulübünü ziyaret etti


02/10/2019 13:40

Kocaeli’nde bir dizi ziyaretlerde bulunan Federasyon Başkanımız Sezer Huysuz, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü yetkilileriyle bir araya geldi.

Belediye Başkanı Özlü’yü makamında ziyaret eden Başkanımız Huysuz, Belediye’nin judo sporuna katkılarından dolayı teşekkür edip plaket takdim etti. Ziyarette, Yönetim Kurulu ve TOHM Teknik asbaşkanı Fikret Yıldız, Kağıtspor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Fatih Özkaraaslan, Kağıtspor kulübü eski yöneticisi İslam Yücel ve Kağıtspor Kulübü judo antrenörü Galip Şentürk hazır bulundu.

Federasyon Başkanımız Sezer Huysuz daha önce Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü’ne nezaket ziyaretinde bulundu. Kulüp Yönetim Kurulu üyesi Fatih Karaaslan tarafından karşılanan Başkanımız Huysuz, judo ailesine ve Türk sporuna büyük katkılar sağlayan Kağıtspor’a teşekkürlerini sundu ve son Ümitler Dünya Şampiyonası’nda Merve Azak’ın şampiyonluğu nedeniyle, körfez ekibinin tüm yönetimini, antrenörlerini kutladı. Başkanımız Sezer Huysuz ziyaret nedeniyle günün anısı olarak Karaaslan’a plaket verdi.