Korkmaz ve Sandal tatamiye çıktılar.


26/08/2019 21:07

Büyükler Dünya Judo Şampiyonası’nın ikinci gününde kadınlarda 52 kiloda İrem Korkmaz ve erkekler 66 kiloda Sinan Sandal tatamiye çıktılar.

Nippon Budokan Spor Salonu’nda yapılan karşılaşmalarda, 52 Kg’da İrem Korkmaz, ilk turda İspanyol E. Lopez Sherrif ile yaptığı karşılaşmayı kaybetti ve yenildi.

Erkekler 66 kiloda Sinan Sandal üçüncü tur yolunda yenildi. Sandal, ilk turda Demokratik Kongo’dan Rodrick Kuku’yu ipponla yendi. İkinci maçında Brezilyalı Daniel Cargnin ile yaptığı mücadeleyi kaybeden judokamız, rakibine yenildi.

Japonya’nın başkenti Tokyo’da yarın üçüncü gün maçlarında erkekler 73 kilodaki judokamız Bilal Çiloğlu ilk turda Sloven M. Hojak ile madalya mücadelesine başlayacak.

İkinci gün sonunda kadınlar 52 kiloda Japon Uta Abe ilk sırayı alırken, Rus Natalia Kuziutina ikinci, Kosovalı Majlinda Kelmendi ve Japon Ai Shisime üçüncü oldular. Erkekler 66 kiloda birinci Japon Joshiro Maruyama olurken, ikinciliği Koreli Limhwan Kim, üçüncülükleri Japon Hifumi Abe ve Moldovalı Deniz Vieru kazandı.